Tip of the Day: Sokos & Illegal Length

Päivän shoppailuvinkki, olkaa hyvät :) Sokoksen verkkokaupassa on meneillään tarjouskampanja, jossa kaikki meikit saa 15% alennukse...

Päivän shoppailuvinkki, olkaa hyvät :)


Sokoksen verkkokaupassa on meneillään tarjouskampanja, jossa kaikki meikit saa 15% alennuksella! :) Eli vielä on pari päivää aikaa shoppailla, sillä tarjous loppuu torstaina 31.5. Niin ja alennuksen saa siis koodilla VALMISTUJAISET.

Tuli sitten hankittua itselle Maybelline Illegal Length -ripsiväri, jota on sekä kehuttu että kritisoitu.


Hieman epäluuloinen olen ollut tätä 4 mm pituisia kuituja sisältävää mascaraa kohtaan. Kokeilin ripsiväriä ensimmäisen kerran tänään, ja täytyy sanoa, etten ainakaan heti tyrmää sitä :) Eniten ehkä mietitytti se, miten kuidut saa menemään ripsien suuntaisesti eikä siten, että ne törröttäisi joka suuntaan. Mutta kuidut menivät kuin menivätkin ihan kiltisti paikoilleen ja ripset todellakin pitenivät! Aika nerokasta :D


Huono puoli on se, että mielestäni kuituja on liian vähän tai ainakin itselleni oli hankalaa saada tarpeeksi kuituja ripsiin, jotta kaikki ripset olisivat pidentyneet. Mutta huomenna otetaan kokeilut uusiksi :) Olen lueskellut, että Illegal Length vaatii hieman harjoittelua, joten ei kannata antaa periksi, jos ensimmäisellä kerralla tuntuu että eihän tästä nyt mitään tule! :)



Oletteko jo kokeilleet tätä laittoman pitkää ripsiväriä? :)



Katso myös

2 kommenttia

  1. Mulla on kans tää ripsari, mut ei oikein tunnu toimivan.. niitä kuituja on tosiaan vähän, ja yli kuukauden 'harjoittelunkaan' jälkeen en vissiin osaa tätä oikein käyttää. ihan jees ripsari, mut ei todellakaan paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi. Hyvä ideahan noi kuidut on, mutta jos ne ei toimi niin ei sillä pitkälle pötkitä. Onneksi tuo ei ole ainut ripsari maailmassa ja tuskinpa tulee toiste ostettua, jos se ei miellytä :) Mun täytyy kuitenkin vielä vähän testailla ennen kuin teen lopullisen päätöksen :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.