Sina Kaviaarimanikyyri + tutoriaali

Moni teistä on törmännyt viime aikoina ilmiöön nimeltä Caviar Manicure eli kaviaarikynnet . Nyt olisi iloisia uutisia, nimittäin Sinalta on ...

Moni teistä on törmännyt viime aikoina ilmiöön nimeltä Caviar Manicure eli kaviaarikynnet. Nyt olisi iloisia uutisia, nimittäin Sinalta on tullut markkinoille ihania kaviaarikynsisettejä! :)

Sina Caviar Manicure -settejä saa CesarsShopista hintaan 14,90 €. Nämä ovat huomattavasti edullisempia kuin Ciaten setit, mikä onkin varmasti iloinen yllätys monelle :) Sain testattavaksi näitä Sinan settejä CesarsShopista, ja tein teille myös tutoriaalin, jos siitä olisi apua :)

Eri settejä/värejä on 9:



Golden-setin kultainen lakka yllätti minut upealla kimalluksellaan. Tämä on ehdottomasti yksi suosikeistani! Lakka peitti täysin kahdella kerroksella, joihinkin kynsiin riitti vain yksi kerros :) Lakkaa oli myös helppo levittää, eikä se raidoittunut. 




Kaviaarimanikyyrisetin sisältö

1 lakkapullo, 15 ml
1 pullo mikrohelmiä, 21 ml
muovialusta
suppilo






Kaviaarikynsien tutoriaali





Esivalmistelut: Lakkaa kynnet aluslakalla ja lakkaa sitten 1 kerros lakalla, joka tuli setissä mukana. 


1. Tee kaviaarimanikyyri yhdelle kynnelle kerrallaan. Lakkaa toinen kerros lakkaa yhdelle kynnelle.

2. Ripottele mikrohelmiä suoraan pullosta kynnelle, kun lakka on vielä märkää. Käytä setissä tullutta muovialustaa kynnen alla, jotta vältyt mikrohelmien loputtomalta etsinnältä :) Jos jokin kohta jää paljaaksi (niin kuin itselläni kävi pari kertaa :), lisää kyseiseen kohtaan lakkaa ja ripottele päälle lisää helmiä. Näppärää :)

3. Paina helmet varovasti märkään kynsilakkaan kiinni. Tässä vaiheessa voit myös siirtää reunoilta ylimeneviä helmiä sisäänpäin, jolloin reunoista tulee siistimmät.

Toista kohdat 1 - 3, jos haluat tehdä kaviaarimanikyyrin useammalle kynnelle.

4. Kaada lopuksi mikrohelmet astiasta takaisin pulloon setissä tuleen suppilon avulla. Ai että kun kätevää! :) En tiedä miksi, mutta olin jotenkin ihan innoissani tästä osiosta :D


Siisti tarvittaessa kynsinauhat ylimenneestä lakasta kynsilakanpoistoaineella ja siveltimellä (tai pumpulipuikolla). Voit myös lakata kynnen kärjet päällyslakalla, mutta koko kynttä ei kannata lakata, koska helmet saattavat päästää väriä. 




Tässä vielä kuvat muutamasta muusta Sinan kaviaarikynsisetistä. Lisää kuvia tulossa myöhemmin toisessa postauksessa :)



Black-setin musta lakka oli unelma! <3 Lakka levittyi todella hyvin ja peitti yhdellä kerroksella. Mustat helmet ovat kyllä minun makuuni, jotenkin tyylikkäät ja samalla herkulliset :)




Rose-setin lakka on toinen suosikeistani (toinen on kultainen lakka). Lakka peitti yhdellä kerroksella ja on todella kaunis pinkin sävyinen <3 CesarsShopista ilmoitettiin, että tämän setin helmet saattavat päästää väriä saippualla käsiä pestessä. Kannattaa siis välttää voimakkaita pesuaineita ja hiustuotteita Rose-setin helmiä käytettäessä. Itse en testannut vielä settien kulutuksen kestoa, mutta raportoin niistä myöhemmin.




Red-setin lakka on kaunis punainen shimmerlakka, jossa on kultaista mikroglitteriä. Lakka peitti kahdella kerroksella.


Lisää kaviaarikynsiä tulossa tosiaan toisessa postauksessa. Täytyy kyllä sanoa, että on tämä vaan kiva ja helppo tapa saada näyttävät kynnet nopeasti :) Kaviaarimanikyyriin ei vaadita mitään taiteilijanlahjoja, joten suosittelen ihmeessä kokeilemaan :) Jotkut laittavat kaviaarimanikyyrin kaikkiin kynsiin, mutta itse suosin tehokeinona vain yhtä kynttä per käsi. Jokainen tietysti tyylillään, ei ole oikeaa tai väärää tapaa :) Kaviaareja kannattaa kokeilla myös vaikka ranskalaiseen manikyyriin!


Mitä mieltä olette kaviaarikynsistä? :) Jokos olette itse kokeilleet?

Katso myös

19 kommenttia

  1. huomasinki nuo kun vierailin sivuilla myös seppälä myy jotain paketteja ,en oo kokeillu viel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eekku: Juu Seppäläkin myy, mutta paketissa ei tule kuin yksi lakka. Itsekään en ole kokeillut niitä.

      Poista
  2. Tosi kivan näköset, varsinki ku on vaa yks kynsi, missä on kaviaarikoristelu, eikä kaikkissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suvinen: Kiitos :) Itse tykkään koristella juuri noin, että on vain yksi kynsi kaviaarissa :)

      Poista
  3. Nämä kaviaarikynnet on to do -listalla, mutta en ole vielä osannut päättää minkä värisen setin ostaisin! Ei saisi antaa naiselle näin montaa ihanaa vaihtoehtoa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina Heinst: Hihi :D Nyt on kuule uudessa postauksessa lisää vaihtoehtoja! :D

      Poista
  4. Oi, en ole vielä itse kokeillut mikrohelmiä... joskus sitten. :D Kauniita "kiilto"kuvia, kuten aina. Hallitset kyllä kuvakulmatkin. ;)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mella: Kokeile heti! :D Ja kiitos ihanista kommenteista <3

      Poista
  5. Ihanan näköiset itse en vielä ole kokeillut, mutta laitetaan ehdottomasti nää ostoslistalle ! :)

    VastaaPoista
  6. Muhun ei iske nuo kaviaarikynnet, ainakaan vielä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liisa: Ehkä se mieli vielä muuttuu kun niitä tarpeeksi kauan tuijottelet :D

      Poista
  7. Kiva oli päästä lukeen kokemuksia näistä Sinan seteistä! Varmaan tuun tilaamaan jonkun näistä, oon niin huraahtanut nyt tohon kaviaarikoristeluun. Ainakin se sekavärinen houkuttais. Näissä on myös se kivaa, että tulee helmien väriin sopiva lakka. Tykkään itse ainakin käyttää just jotain samanväristä lakkaa alla. Esim niissä Seppälästä ostamissani seteissä on musta lakka, mutta helmiä kolmessa eri värissä. Kyllä mä aattelin valkoiste helmien alle laittaa valkoisen lakan jne. Musta se on silleen parhaan näköinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niniane: Mäkin oon ihan hurahtanut noihin :D Se monivärinen on nyt uudessa postauksessa esittelyssä, se on kyllä ihana <3 Ja joo on tosiaan hyvä että on samaa sävyä oleva lakka mukana. Parissa setissä lakan sävy kyllä hieman erosi helmistä. Seppälän versiota en olekaan kokeillut, mutta voin kyllä tosiaan kuvitella, että musta lakka ei sovi kaiken väristen helmien alle :)

      Poista
  8. Tämä on kyllä mukava tapa tehdä näyttävät kynnet (: Itse en ole vielä kokeillut mutta aijon pian kokeilla :) Ihania noi sun kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fani: Niin on :) Ja mikä parasta, nopea tapa! :D Kiitos kovasti <3

      Poista
  9. aluksi en tykännyt yhteen, mutta tolleen yhteen kynteen laittaessa näyttää kyllä tosi kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. susanna: Ihan samaa mieltä sun kanssa :)

      Poista
  10. Ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.