24. luukku: Hyvää Joulua!

Tunnelmallista Joulua kaikille lukijoilleni  ja yhteistyökumppaneilleni! Jouluna tulee muisteltua lapsuuden jouluja aika paljon ja se...


Tunnelmallista Joulua kaikille lukijoilleni 
ja yhteistyökumppaneilleni!


Jouluna tulee muisteltua lapsuuden jouluja aika paljon ja selailin tuossa kuvia koneelta eilen. Löysin muutaman joulumuiston kuva-arkistosta ja ajattelin jakaa ne teillekin :) (Kuvien laatu on vähän heikko, koska olen skannannut kuvat joskus aiemmin.)


Minä ala-asteikäisenä. Rakastin noita kuviollisia verhoja yli kaiken ja tuon tähden ripustaminen oli myös yksi jouluvalmistelujen kohokohta :)



Isosiskot ja minä pyjamoissa


Meillä oli tapana viettää joulua pyjamoissa ja joululahjaksi saatiin yleensä aina uudet :) Tuossa yllä olevassa kuvassa mulla on sylissä rakas nalle ja päällä yksi lemppareista, Tom & Jerry pyjamasetti.


Isosiskot ja minä pyjamoissa edelleen :D


Alla vielä pari kuvaa viime joulusta, joka vietettiin mun kotikotona. Siskoni perheineen oli siellä myös ja kyllä meillä oli vaan hauskaa kuusta koristellessa! Kuvista ehkä näkee lasten riemun, kun sai luvan kanssa heitellä noita hopeisia kuusenkoristeita <3 Siivotessakin oli kivaa :D





Tänään aukaisin viimeisen luukun kynsilakkakalenterista, nyyh :) Sieltä paljastui ihanin lakka näistä kalenterin lakoista, Ciate Serendipity! Aivan kertakaikkiaan ihana kimalluspakkaus roosan sävyssä <3 Ja tuohan on sitten täysikokoinen pullo, jei! :)




Yllä olevassa kuvassa vilahtaa joulukynnet, mutta niistä lisää toisessa postauksessa. Moni varmaan tietää, mikä lakka on kyseessä? ;)





Tänä jouluna suunnataan Mr. Z:n kotikotiin ja siellä onkin sitten joulupukki tulossa kylään, iik :) Meidän oman perheen kesken ollaan vietetty joulua liian monta vuotta sitten, siis siten, että olisi kaikki sisarukset yhdessä. Välimatkat on pitkiä, mutta ajatuksissa onneksi voidaan olla kaikki yhdessä <3 Joulu on itselleni iloisen juhlan lisäksi usein vähän haikeakin. Muistelen paljon niitä lapsuuden jouluja, jolloin olimme kaikki yhdessä. Mutta niin se elämä muuttuu. Sekin tietysti vaikuttaa, kun ei ole omia lapsia ja omaa perhejoulua, vaan vietetään vuorotellen joulua vanhempien luona. Mutta kaikesta huolimatta, saan onneksi viettää joulua rakkaiden kanssa. Ja joulun jälkeen pääsen vielä näkemään toista siskoa ja veljeä perheineen <3

Nyt toivotan vielä kerran oikein ihanaa joulua kaikille! <3

Katso myös

16 kommenttia

  1. Ihanaa joulua sinullekkin :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos ja oikein hyvää joulua myös sulle <3

      Poista
  3. Kaunista Joulua!<3 tuo lakka yllätti positiivisesti, kaunis todella:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuin myös <3 Ja yllätti todellakin, aivan ihana yksilö! :)

      Poista
  4. Hyvää joulua näin myöhässä! Teet kyllä tosi nättejä kynsiä, mutta swatchit ovat myös tosi kivoja, kun kuvissasi on hyvä valo ja saa hyvän käsityksen lakoista, olen swatch-kuviesi perusteella kyllä lakkoja ostanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos ihanasta kommentista Pepsi! <3 Tosi kiva kuulla, että olet tuota mieltä ja että swatcheista on ollut hyötyä. Ja hyvää joulunjälkeistä aikaa vielä :)

      Poista
  5. Ha-haa, teillä on kanssa tuollainen kolmen siskoksen pyjamajuttu jouluisin.. Meillä sama - tänä jouluna saatiin yhä vain yöasut joululahjaksi ja aattoillan perinteisiin kuuluu ottaa sisaruskuvaa pyjamissa kuusen edessä. :D
    Hyvää Tapaninpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sellaista oli silloin :) Ompa hauska, että teillä on sama juttu ja että perinne jatkuu vieläkin!

      Kiitos ja hyvää Tapaninpäivää sulle myös! :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.