Ystävänpäiväetu blogini lukijoille ja hieman kuulumisia

Terveisiä täältä sohvalta viltin alta. Olen ollut kipeänä koko viikon, kuumetta, yskää ja äänikin lähti. Pitikin sattua juuri tälle viikolle...

Terveisiä täältä sohvalta viltin alta. Olen ollut kipeänä koko viikon, kuumetta, yskää ja äänikin lähti. Pitikin sattua juuri tälle viikolle, kun on mun lempiteema meneillään eli ystävänpäivä :( Olin suunnitellut tekeväni parit ystäväpäiväkynnet, mutta en ole pystynyt tai jaksanut lakata kynsiä ollenkaan. Katsoo mikä olo on huomenna, jos jaksaisi edes yhden sydämen maalata kynsille. Onneksi moni on kuitenkin innostunut tekemään ystiskynsiä ja olenkin niitä ihastellut pitkin viikkoa <3


Mutta sitten iloisempiin asioihin. Minulla ja CesarsShopilla on teille Ystävänpäivän yllätys! <3 Blogini lukijat saavat -20% alennuksen kaikista CesarsShopin normaalihintaisista tuotteista Ystävänpäivänä koodilla zigiztyle20.



Koodi zigiztyle20 (pienillä kirjaimilla) tulee kirjoittaa alennuskoodi -kenttään tilausta tehdessä. Koodilla ei saa alennusta postikuluista. Koodi on voimassa koko Ystävänpäivän ajan eli 24h. 
(Huom: En hyödy tekemistänne ostoksista.)

Tästä pääset CesarsShoppiin ostoksille >

Toivottelen hyvää ystävänpäivää vasta huomenna, halusin vain kertoa jo etukäteen tästä alekoodista, ettei se tule viime tipassa teidän tiedoksi. Tämä ystävänpäiväetu oli minusta kiva idea teitä ajatellen, toivottavasti tekin ilahduitte!

Katso myös

4 kommenttia

  1. Pikaista paranemista sinne viltin alle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi <3 Toivottavasti menis pian ohi, ihan kamalaa kun ei jaksa edes kynsiä lakata!

      Poista
  2. Paranemisia! Ja hyvää ystävänpäivää jo valmiiks!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja oikeen hyvää ystävänpäivää sullekin! :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.