Hey sailor, hide & go chic!

Toiset seilorkynnet uunista ulos. Pitkään olen jo halunnut tehdä merihenkiset kynnet perinteisillä väreillä ja nyt vihdoin sain ne tehtyä, j...

Toiset seilorkynnet uunista ulos. Pitkään olen jo halunnut tehdä merihenkiset kynnet perinteisillä väreillä ja nyt vihdoin sain ne tehtyä, jihuu :) Inspiraationa kynsiin toimi kivasti myös Budapestistä ostamani punavalkoinen GAP-toppi, joka toimii kuvissa rekvisiittana. Tuo sinivalkoinen tausta on myös toppi ja se on H&M:stä.




Punaisena lakkana käytin mitäs muutakaan kuin China Glaze Hey Sailor -lakkaa :) Ihana kirkkaanpunainen creme, joka kuuluu Anchors Away -kokolmaan. Tein raitoja Hey Sailorilla Essie Blancin päälle. Ginan valkoinen alkoi jostain syystä kuplimaan, ehkä siksi että sitä on aika vähän pullossa enää, joten käytin sitten Essietä pohjalla. Raitojen tekemiseen käytin suoria kynsivinyylejä (vasen nimetön ja oikea peukku) sekä ohutta koristeluteippiä (vasen peukku ja oikea nimetön).







Kultaista kimallusta kynsillä edustaa OPI All Sparkly And Gold, aivan mielettömän ihana glitter, joka peittää 2 kerroksella täysin! <3 Lakka ilmestyi viime jouluna Mariah Carey Holiday -kokoelmassa.





Ruorin maalasin ensin kultaisella akryylimaalilla ja sen päälle OPI:n ASAG glitterlakalla. Ja koska ruori näytti kaipaavan vielä jotain, laitoin sen keskelle kultaisen niitin. Siitä tuli aika söpö, vaikka ruori ei nyt ihan kauheasti kynneltä erotukaan, mutta ehkä just sopivasti?




Essie Hide & Go Chic on uusin tulokas Essie-kokoelmaani ja ostin sen Anttilasta leveällä siveltimellä varustettuna. Niiiiiin ihanan värinen sininen että! Sellainen vähän likainen ja lakka levittyy kuin unelma, peittäen 2 kerroksella. Koostumus on crellymäinen eli ei ihan creme muttei jellykään, vaan siltä väliltä.




Oikean käden nimettömään ja vasemman käden peukaloon sain inspiraation Instagramista käyttäjältä @melcisme. Etenkin tuo oikea nimetön on jotenkin tosi kiva, täytyy kokeilla samaa koristelutapaa joskus toistekkin muihin kuin seilorikynsiin.






Näitä käytin:



Kynnet ennen koristeluita


Miltäs nämä merimieskynnet näytti? Kumpi versio on kivempi, tämä vai aiemmin tekemäni korallinen versio?

Katso myös

26 kommenttia

  1. Täydellisimmät seilorit mitä olen koskaan nähnyt. Upeat kynnet!

    VastaaPoista
  2. Korallinen versio oli toki upea, mutta tämä lyö ne aivan kuus nolla! Todella upeat kynnet jälleen kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ai tämä versio vei voiton :) Ite en osaa oikein päättää kumpi on omasta mielestä kivempi, mutta ehkä mun ei tarvikkaan :D Kiitti paljon Lemmi!

      Poista
    2. Ehkä se on toi sininen joka muhun vetoaa ;)

      Poista
    3. Se on kyllä aivan hullun ihana sininen <3 Vielä kivempi luonnossa :)

      Poista
  3. Upeat kynnet! Mä niin ihailen tuota sun taitoo, että vaikka kynsissä ois vaikka ja mitä niin ne ei oo silti yhtään sekavat. Niinku nämä. Ja vaikka tykkäsin koralli versiostakin ja en yleensä tykkää perinteisistä navy väreistä niin kyllä nää on enemmän mun makuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Dollie! <3 Hyvä kuulla, ettei kynnet ole sekavat sun mielestä :) Mäkään en oo ennen tykännyt perinteisistä navy väreistä, mutta tänä kesänä on jotenkin maku muuttunut, hassua :)

      Poista
  4. Ei vitsi, taas kerran tosi makeet kynnet! :)

    VastaaPoista
  5. Parhaimmat sailor kynnet mitkä oon nähny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh! :o Kiitos tosi paljon ihanainen <3

      Poista
  6. Aivan upeat! Ja tosi hauskaa nähdä myös se, miten totaalisesti kynsien ilme muuttuu koristelujen myötä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Papu! <3 Joo kyllähän se muuttuu aika radikaalisti :D

      Poista
  7. Toi ruori on mun lemppariosuus. Sä olet tosi taitava!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva että tykkäät ruorista :) Kiitos tosi paljon Kaisa <3

      Poista
  8. Upeat kynnet ja sulla on aina ihan huikeita kuvia! Arvostan taitoasi sekä kynsien että valokuvauksen suhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Susanna! Ihana kuulla, että arvostat <3 <3

      Poista
  9. Tosi komeat kynnet! Sulla on kyllä silmää värien ja valokuvauksen kanssa todella :) Itse aina huomaa esim. skittlettejä tehdessä, että ne valinnat ei aina tule sillä tavalla luonnostaan, enkä esim. juuri keksisi tuollaisia niittejä yhdistää lakkaukseen noin :) Ihan huikeat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon misify! :) Ei ne valinnat mullakaan aina tule heti, vaan välillä pitää tuumailla ja miettiä eri yhdistelmiä enemmän :)

      Poista
  10. Aivan mielettömän kauniit kynnet! :O Pitää tonkia tuo All sparkly and gold esiin kätköistä, olin unohtanut miten hyvältä se näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Ilona! Kannattaa kyllä tonkia se lakka esiin, on se vaan ihana ja niin kimalteleva <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.