TOP 10 kynsilakat tänään

Mietin aika pitkään, teenkö tätä postausta ollenkaan. Belegwen listasi hänen tämänhetkiset Top 10 kynsilakat ja haastoi muutkin tekemään...


Mietin aika pitkään, teenkö tätä postausta ollenkaan. Belegwen listasi hänen tämänhetkiset Top 10 kynsilakat ja haastoi muutkin tekemään samoin. Haaste vaikutti mission impossiblelta, koska mulla on niin paljon lakkoja, joita rakastan ja tuntui mahdottomalta valita niistä kaikista yli 600:sta lakasta VAIN 10. Mutta lohduttauduin sillä ajatuksella, että listaan lakat, jotka on juuri TÄNÄÄN lemppareitani. Valitsin lakat ja niitä tuli yli 10. Tein karsintoja ja seuraavana päivänä mieli vielä muuttui. Noh, lopulta listasin 10, mutta annoin vielä kunniamaininnat viidelle lakalle :D Ja postauksen lopusta näette miten kävi.

Linkkasin lakkojen nimiin postaukset, joissa on käytetty kyseistä lakkaa.



Viime vuonna menetin sydämeni FUNin kimalluslakoille ja ne kuuluvat ehdottomasti kärkikymmenikköön. F.U.N Lacquer King on sekoitus aitoja hopeahiutaleita (sterling silver) ja kultaisia hologlittereitä kirkkaalla pohjalla. Lakka levittyy sulavasti kynsille eikä hiutaleet törrötä, 2-3 kerroksella saa peittävän pinnan. Pinnasta tulee lähes peilimäinen ja se kimaltelee mielettömän upeasti.





F.U.N Lacquer Queen on Kingin hopea puoliso, jossa on aitoja hopeahiutaleita (sterling silver) sekä hologlittereitä kirkkaalla pohjalla. Koostumukseltaan Queen on samanlainen kuin King eli kimallus on taattu. Queen muistuttaa myös Pay Day -lakkaa, mutta Pay Dayssä ei ole hologlitteriä lainkaan.




Zoya Ziv on tällä hetkellä suosikkini kultaisista foil-lakoista. Zivin seassa on tummempia kultaisia pieniä hiutaleita, minkä vuoksi se on paljon mielenkiintoisempi. Swatch-kuva löytyy tästä postauksesta ja yksi postauskin on tulossa, jossa Ziv näkyy kynnellä yksinään.




OPI I Just Can't Cope-acabana, paras keltainen creme tällä hetkellä. Väriltään hieman pastelliin taittava keltainen ja koostumukseltaan yksi parhaimmista keltaisista, mitä olen koskaan kokeillut. Swatch-postauksen lisäksi Cope-acabana on esiintynyt mm. näissä postauksissa: Marimekko-kynnet, keltainen ombre, brasilialaiset kukkakynnet, negatiiviset raidat ja pääsiäiskynnet.




Girly Bits Hoop! There It Is on tämän kesän uusi indie-ihastukseni, mielettömän räikeä neonoranssikorallipunainen. Lakan väriä on tosi vaikea kuvailla, se kun näyttää erilaiselta valaistuksesta riippuen.




China Glaze Thistle Do Nicely on yksi herkullisimman sävyisistä lakoista ikinä. Sävyltään pinkkiin taittava neonkoralli, kertakaikkiaan upea. TDN:llä on vaan valitettavasti tuskaisen huono koostumus. Sitä on todella hankala levittää ja vaatii kärsivällisyyttä ja nopeutta. Annan anteeksi lakan kamalan koostumuksen vain ja ainoastaan tuon mielettömän hienon värin ja räikeyden takia.

TDN taitaa olla sävyltään lähellä alkuperäistä Flip Flop Fantasyä, mutta mulla ei sitä ole, joten en voi vertailla. Jos vaan joku teistä haluaisi myydä alkuperäisen eli vanhan version Flip Flop Fantasystä, niin maksan siitä kyllä hyvän hinnan!




Zoya Perrie on lämpimään taittava vaaleanvioletti creme. Ja tiedättekö mitä?! Tämä on OCW (one coat wonder) eli peittää yhdellä kerroksella! Ei heti uskoisi, koska kyseessä on noinkin vaalea lakka, mutta kyllä se vaan totta on. Perrie on kaikinpuolin laadukas creme, levittyy tosi helposti ja peittää täydellisesti. Sävyltään Perrie muistuttaa OPI:n Lucky Lucky Lavenderia, mutta LLL on tummempi. Tästä ei ole vielä kynsikuvia blogissa, mutta sellaisetkin on jonossa, kunhan vaan saan postauksen kirjoitettua.




F.U.N Lacquer Starry Night Of The Summer nimensä mukaisesti ihan kuin yötaivas, mutta myöskin galaximainen miljoonine kimmaltavine tähtineen. Sävyltään lakka on tumma indigonsininen ja siinä on voimakas lineaarinen holoefekti. Tämäkin on OCW eli lakka peittää 1 kerroksella! Se myös levittyy kuin unelma. Kannattaa katsoa kynsikuvat tuosta postauksesta, koska yllä oleva kuva ei tee oikeutta lakalle.




Kiko Electric Blue (336) on täydellinen sähkönsininen creme, jonka sain hyppysiini viime syksynä. Ostin tämän lakan korvaamaan Color Clubin Bright Nighttia, jolle kävi huonosti ajan kanssa. Lakka peittää 2 kerroksella, lähes yhdelläkin, ja levittyy tosi hyvin. Käytin Electric Blueta myös näissä vesimarmoroinneissa.




Picture Polish Chillax on ihanan turkoosi creme, joka peittää 2 kerroksella, vaikkakin yksikin kerros saattaa riittää. Chillaxilla on ihanan kermainen koostumus, joka on ominaista Picture Polishin cremeille, nam. China Glaze Too Yacht To Handle on tälle lähes dupe, Chillax on vain aavistuksen tummempi, mutta levittyvyydeltään sata kertaa parempi kuin TYTH. Käytin Chillaxia myös näissä: liukuvärjätyt kynnet ja tribalit.



Kuten alussa kerroin, en voinut jättää postausta vain kymmeneen lakkaan, joten tässä tulee vielä 5 kunniamainintaa lakoille, jotka ovat tällä hetkellä sydäntä lähellä.


A England Excalibur - hopea foil, jonka seassa kultaisia/pronssisia pieniä hiutaleita, ja tästä syystä lakka näyttää valkokultaiselta ennemmin kuin hopealta. Mielettömän hyvälaatuinen lakka.

Girly Bits These Hips Don't Lie - neonkeltainen creme, joka on sävyltään täydellinen räikeän keltainen. Koostumuksessa on parantamisen varaa ja lakka peittää 3 kerroksella, mutta on tämä silti kärjessä neonkeltaisista lakoistani.

Kiko Strawberry Pink - korallisen pinkki tekstuurilakka kultaisella shimmerillä. Tämä on TOP 1 varvaslakkani eli se on ollut jo monena kesänä varpailla lähes koko kesän. Varvaskuvakin löytyy niille jotka haluaa nähdä :)

Picture Polish Sizzle - ihanan sävyinen, lämpimään taittava neonpinkki, jossa on holoshimmeriä joukossa. Sizzle vaati 3 kerrosta, mutta annettakoon se anteeksi, kun lakka on muuten niin upea ja levittyykin tosi helposti.

OPI Do You Have This Color In Stock-holm? - siniseen taittava tummanvioletti creme, joka on todella värikylläinen ja jos tummissa sävyissä olisi neonvärejä, tämä olisi juurikin sellainen. Käytin lakkaa myös water spotted -kynsissäni.




Heiii, eikä siinä vielä kaikki! :D Lopuksi haluan antaa yhdelle lakalle vielä erityismaininnan, koska tämä lakka on ollut käytössä kaikista eniten.


Gina Tricot White - se paras valkoinen lakka, leveällä Essien siveltimellä varustettuna. Lakka peittää 2 kerroksella, mutta yksikin kerros saattaa riittää, jos tekee koristeluja päälle. (Tämä on tällä hetkellä loppu ainakin Tampereen myymälöistä, toivottavasti sitä tulee vielä lisää! Onko jollain tietoa asiasta?)


Mutta siinä oli tämänhetkiset suosikkini, huomenna lista varmaan näyttäisi jo erilaiselta :) Löytyikös teiltä samoja? Ja laittakaahan linkkejä kommentteihin, jos olette tehneet tämän haasteen, tykkään kovasti lueskella toisten listoja :)


Katso myös

17 kommenttia

  1. Ihana lista, ja toi Zoyan Ziv jäi vähän kutkuttamaan, todella kaunis! 'Tällä TOP 10 TÄNÄÄN konseptilla tää täytyykin tehdä, muuten ei pystyis. Muistaakseni oletkin jo nähnyt mun listani joka näyttäisi jo tänään aivan erilaiselta :) Nää on kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ziv on mielettömän kaunis lakka, suosittelen ehdottomasti hankkimaan jos kultaiset lakat miellyttää! Ja joo todellakin TÄNÄÄN-konseptilla, vaikka sekin melkeen tuntui liian vaikealta :D Näin juu sun listan, meillähän olikin tuo sininen holoihanuus molemmilla listassa :) Jos olisin tehnyt tän listan vähän myöhemmin alkaneessa syksymoodissa, luulen että Sansa ois päätynyt myös mun listalle, se on niiiiin täydellinen syksylakka <3

      Poista
  2. Muutama lakka löytyy itseltäkin ja olisivat myös kärkisijoilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mitkä, kerro kerro?! :D Tai vielä parempi, jos teet blogiin oman listan jookos kookos? Ajattelitko tehdä? :)

      Poista
  3. Erittäin hyvät valinnat! TDN multa unohtui ihan kokonaan listalta, jos tekisin tänään sen niin varmaan lisäisin sen sinne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs jos lisäisit TDN:n salaa sinne postaukseen vielä :D En kerro kellekään :D

      Poista
  4. acabana ja sizzle löytyy multakin sekä tottakai ginan valkoinen :D tuo chillax himottelisi mutta pelkään että mulla on sille dupe..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania kyllä :) Chillax on myös upea, mutta jos dupe löytyy niin ehkä et sitä sitten tarvitse.

      Poista
  5. Elli: Vanhan Flip Flop Fantasyn tunnistaa pinkimmästä väristä ja pullon pohjassa olevasta tarrasta, jossa numerokoodi on suuremmalla tekstikoolla ja muutenkin se etiketti on vanhan mallin mukainen, jos vertaa uusiin etiketteihin. Uusi versio taisi tulla markkinoille 2013, joten sitä ennen ostetut on kai niitä vanhoja. Näistä postauksista löytyy kuvia:
    http://www.chitchatnails.com/2013/06/27/what-is-in-a-name/
    http://lackfein.blogspot.fi/2013/10/flip-flop-fantasy-flip-flop-fantasy.html

    Jos sulla on tuo vanha versio, olisitko halukas myymään sen mulle?? :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania lakkoja kaikki ja muutama näistä löytyy omasta suosikkilistaltani myös ;)
    Lällislää, mulla onkin alkuperäinen Flip Rlop Fantasy mutta en luovu, lälläriii! ;) :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löytyi samoja suosikkeja :) Mutta voi että, sulla onnekkaalla on alkuperäinen FFF, ei saa vääntää veistä haavassa! Löydänköhän koskaan sitä itelleni, harmittaa tosi paljon kun sitä ei ole kokoelmassani. Ilmoittele jos tiedät jonkun, joka siitä voisi joskus luopua.

      Poista
  7. Ihania lakkoja! Mä en ole vieläkään saanut aikaseks tehdä tätä listaa ku en pysty päättämään lakkoja :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I know the feeling :D Ei oo heleppoo ei, mut koitas nyt vaan tehä se lista :D Ois kiva nähdä sun lempparit!

      Poista
  8. Oijoi! Ihana postaus! Pakko tehdä sama, nimenomaan TÄNÄÄN -mentaliteetilla! Ja tänään! Kiitos inspiksestä!
    Asiasta toiseen, pysyykö sulla toi Kikon tekstuuri varpaissa ilman päällyslakkaa? Sutaisin sitä just omiin töpöihini ja oon kahden vaiheilla, hölväänkö Secheä päälle vai en...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, kivaa jos teet kans tällaisen postauksen!! Niitä on niin kiva katsella ja lueskella :)

      Se kuule pysyy kuin liima ilman päällyslakkaa! Valehtelematta mulla on pysynyt useamman viikon ilman minkäänlaista lohkeamista tms, mutta alle kannattaa tietysti laittaa aluslakka, niin ehkä sen takia pysyy vielä paremmin :) Itse en ole koskaan laittanut päällyslakkaa tuohon, kun tykkään nimenomaan siitä tekstuurista ja kimallus näkyy silti ihanasti <3

      Poista
    2. Kiitos kokemuksen syvällä rintaäänellä annetusta vinkistä! Jätin tekstuurin ilman päällyslakkaa, ja hyvin näyttää pysyvän! Ja kivasti kimaltelee! :) Kesävarpaat!!

      Mun top 10 -postauksesta tuli sitten vähän.. erilainen.. :D
      http://talon-ted.blogspot.fi/2015/08/top-10-polishes-today-well-almost.html
      (poista ihmeessä linkki, jos tuntuu törpöltä roikottaa sitä täällä!)

      Sun listalta meni monta suoraan mun himotuslistalle... Vahinko kiertämään! :D

      Poista
    3. Hih, eipä kestä :) Toivottavasti lakat pysyy kesävarpaissa pitkään!

      Täytyypä käydä lukemassa sun postaus! Linkki saa toki jäädä kommentteihin, ei mua haittaa :) Ja himotuslistat senkun kasvaa aina vaan :DD

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.