Kaviaarimanikyyri II

Esittelin edellisessä postauksessa kaviaarimanikyyrisettejä, joita saa  CesarsShopista . Näitä settejä olivat Golden, Black, Rose ja Red. T...

Esittelin edellisessä postauksessa kaviaarimanikyyrisettejä, joita saa CesarsShopista. Näitä settejä olivat Golden, Black, Rose ja Red. Tässä postauksessa esittelen loput saamani Sina Caviar Manicure -setit, joita ovat Pink, Cinnamon, Purple, Green ja Mixed.




Kaviaarisettiin kuuluu värilakka, kaviaarihelmiä, alusta sekä suppilo. Ohjeet kaviaarikynsien tekoon löytyvät aiemmasta postauksesta.




Pink-setin lakka on vaaleanpunainen shimmer. Lakka on ohuin näistä kaviaarisettien lakoista, peittävyyteen tarvitaan 3 - 4 kerrosta. Sävy on kaunis, mutta lakka saisi mielestäni olla peittävämpi.





Cinnamon-setin lakka on persikkainen shimmer, jossa on seassa hopeita mikroglittereitä. Lakka peittää kahdella kerroksella. Lakka raidoittui hieman, ja senpä takia se ei päässyt top-listalleni. Tämän setin helmet ovat todella kauniin kuparisen sävyisiä <3





Blue-setin lakka on sävyltään sininen. Koostumus on ohuehko, peittävään jälkeen tarvitsee 2 - 3 kerrosta. Mikrohelmet ovat tumman violetteja ja sävy on todella kaunis. Voisin kuvitella yhdistäväni näitä helmiä mustan lakan kanssa :) (Tämä oli muuten vaikeasti kuvattava lakka, alkuperäisessä kuvassa helmet näyttävät sinisiltä eivätkä violeteilta.) 





Green-setissä on vihreä cremelakka, jossa on häivähdys petrolinsinistä. Lakka peittää 1 - 2 kerroksella. Tässä setissä kaviaarihelmet ovat hyvinkin paljon vaaleammat kuin setin lakka, mutta toisaalta se tuo kivaa kontrastia kynsille. (Tämä oli myös vaikeasti kuvattava lakka, koska lakka näytti alkuperäisissä kuvissa ihan siniseltä.) 





Mixed-setin lakka on läpinäkyvä ja helmet monivärisiä. Kuvien kynsissä käytin Rose-setin pinkin väristä lakkaa kaviaarihelmien alle ja Black-setin mustaa lakkaa muihin kynsiin. Näillä mixed-setin helmillä tulee kyllä ihana kaviaari! <3 Mustan lakan tilalle voisi kokeilla myös pinkkiä lakkaa - siinä yhdistelmä mun makuuni :)





Löytyikö näista tai aiemmin esittelemistäni kaviaarikynsistä suosikkia? :)

PS. Mitäs mieltä olette, jos arpoisin jossain välissä pari noista seteistä? 
Haittaako, että olen testaillut niitä vai kelpaisiko teille? :)

Katso myös

21 kommenttia

  1. Onpa hienoja! Mutta mietityttää vähän, kuinka hyvin noi kaviaarit pysyy kynsillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eviissh: Mun on tarkoitus vielä testailla niiden pysyvyyttä tarkemmin. Raportoin siitä myöhemmin :) Mutta kyllä ne aika hyvin pysyy, jos ei haittaa että satunnaiset helmet tippuu päivän aikana. Päällyslakka auttaisi asiaa, mutta joistakin helmistä saattaa lähteä silloin väriä. Tätäkin meinaan vielä testata :)

      Poista
  2. Kyllä minulle kelpaisi käytetytkin :D Vaikka tuskin voittaisin :'D

    VastaaPoista
  3. Arvontaan vaan ! :)

    Oijoi tuo viimeinen kaviaari <3 I-H-A-N-A.

    VastaaPoista
  4. Juu, arvonta kelpaa:)

    Tuo viimeinen on munkin mielestä ihanin:)

    VastaaPoista
  5. Mun mielestä Black ja Rose oli ihanimpia <3 Ja arvontaa vaan! Mulle kelpää kyllä ;) Tosinmun voiton mahdollisuus on noin 0,00000000001%...

    VastaaPoista
  6. Oi oi, kyllä tuo monivärinen vaan on ihanin (: Ja ei kyllä vähän käytetyt tuotteet haittaa yhtään, mielelläni voittaisin!

    VastaaPoista
  7. Tuo on ihanin tuo monivärinen, ehdottomasti :) arvontaan vaan, ei se minua haittaisi ainakaan :D

    VastaaPoista
  8. Ihania noi kaikki! lemppari toi monivärinen:)
    Ei haittais vaikka vähän käytettyjä,arvontaan vaan,varmasti monelle kelpaisi tämmöiset <3 :)

    VastaaPoista
  9. Kelpais mulle vähän käytettykin : D

    VastaaPoista
  10. Kyllä mä hankkisin itselleni tollaisen monivärisen, se on mielestäni erikoisempi kuin yksiväriset :) Tietty jotain mustaa vois aina käyttää kaikkien lakkojen kanssa, mut mun mieli vetää kuitenkin noihin ihaniin multivärihommiin.

    VastaaPoista
  11. kaikki kivoja mut ehdoton lemppari toi monivärinen
    ja kelpaa mulle käytettykkin =)

    VastaaPoista
  12. En ole kokeillut tätä tekniikkaa tai kauheasti siitä edes innostunut, mutta toi Mixed oli niin ihana ton mustan kanssa että saatan jopa sortua sen tilaamaan! :)

    VastaaPoista
  13. Toi monivärinen ihana :) Käytettykin kelpaa, ei sillä ole mun mielestä mitään väliä :)

    VastaaPoista
  14. mixed setti on mielestäni paras, mutta kaikki värit on kivannäkösiä!

    VastaaPoista
  15. Moikka! :) tää asiani ei kyllä koske tätä postausta mutta kysyn kuiteski. :) eli etkö se ollutkin sinä joka olit tilannut jotkut kengät amazon.com tai amazon.co.uk vai mikä lie, mutta kuitenkin? :) onnistuko tilaaminen hyvin ja miten siellä maksetaan? lähettävätkö laskun paketin mukana vai miten homma toimii, ja kun hinnat ovat puntina? muutkin saa kertoa kokemuksista jos ootte tilaillu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Moi! Juu tilasin kyllä kengät, mutta osoite oli amazon.de, koska muualla kyseisiä kenkiä ei ollut :) Tilaaminen oli helppoa ja paketti tuli kotiovelle neljässä päivässä. Maksoin visa electronilla verkossa. Luulisin, että sama maksutapa koskee muitakin amazonin kauppoja, eli luottokortit käy.

      Poista
  16. Kaikille: Kiitos kommenteista! Arvonta näköjään kelpaisi teille joten toteutetaanpas sellainen sitten :) Mixed-setti sai aikamoisen suosion ja täytyy kyllä sanoa, että se on tosi kiva ja pirtsakka! :)

    VastaaPoista
  17. Voih, mixed! <3 <3 :) Hyvä yhdistelmä kun on muut kynnet mustia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niniane: Se on kyllä <3 :) Ja kiva, että sunkin mielestä tuo yhdistelmä on hyvä :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.